Számkódos beléptetőrendszer gyermekeink védelme érdekében

Posted on 18 augusztus, 2014 in Hírek

Tisztelt Szülők!

2014. szeptember elsejétől az óvodánkba belépés csak a “számkóddal ellátott” főbejáraton át lehetséges minden szülő és gyermek számára.

Más bejáratot szigorúan tilos használni! Ezen intézkedés a gyermekek védelmének, biztonságának megőrzése céljából szükséges.

A számkódot csak a szülő vagy a szülő által felhatalmazott más nagykorú személy ismerheti!

A számkódot – a gyermekek védelme érdekében – szigorúan tilos a gyermekeknek vagy más idegen személynek kiadni! Amennyiben a szülő a gyermekének megmutatja, vagy lehetővé teszi, hogy gyermeke “megtanulhassa” a kódot, úgy az adott gyermekért az óvoda felelősségvállalása korlátozottá válik.

Reméljük a fenti intézkedések felelősségteljes megértésével, betartásával Önök is hozzájárulnak gyermekeik biztonságához.

Köszönettel,

Babos Józsefné

Óvodavezető

 

2014. szeptember 1.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Friss hírek

 • Szerző
  Kedves Szülők! 2018. április 19-én 17 órától tájékoztató szülői értekezletet tartunk az óvodánk iránt érdeklődő szülőknek. Kérjük Önöket, hogy lehetőség…
  11.03.2018 0 hozzászólás
 • Szerző
  Kedves Szülők! Az alábbi kiadvány segítségül szolgál a kerületi iskolák megismerésében, támogatást nyújt az iskolaválasztásban. https://www.ujpest.hu/galeria/intezmenyek/iranytu_ujpest.pdf Babos Józsefnéóvodavezető
  02.02.2018 0 hozzászólás
 • Szerző
  Kedves Szülők ! A 2017 / 2018 - as nevelési évben az alábbi nevelés nélküli munkanapokat tartjuk: 2018. március 21.…
  15.01.2018 0 hozzászólás