Bőrfestő Óvoda

SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ


KEDVES SZÜLŐK!

Sok szeretettel várjuk ismét a gyermekeket óvodánkba, de az alábbi óvintézkedések betartására és betartatására kérném Önöket, amihez nyilván több türelem szükséges mindenki részéről:

  • a gyermeket csak egy szülő kísérheti a főbejáratnál található előtérig, ahol munkatársunk átveszi és a csoportjába kíséri őt. A szülő csak maszkban léphet az épületbe. Lehetőségünk szerint az Önkormányzattól kapott érintésnélküli lázmérővel megmérjük a gyermekek testhőmérsékletét, illetve fertőtlenítő kézmosás után léphetnek majd a csoportszobába. Amit hozzanak magukkal: külön kis zsákban, hátizsákban, szatyorban a váltóruhát, váltócipőt, alvókát! (tudjuk, hogy fontos a gyermekeknek) Ezeket mindennap hazaviszik, és a következő nap hozzák ismét magukkal a tiszta váltóruhát, alvókát.
  • Naponta több alkalommal is fertőtlenítünk, a nap végén fertőtlenítő nagytakarítást végzünk, és az Önkormányzat felkérésére hetente egyszer az erre a célra kijelölt szakember kolloidos fertőtlenítést is végez az intézményben.
  • Amennyiben bármilyen tüneteket észlelnek gyermekükön vagy közeli családtagjaikon, kérem, haladéktalanul jelezzék a szakembereknek és nekünk is.
  • Külföldi utazás után csak 14 nap otthoni megfigyelés után fogadjuk ismét a gyermeket.
  • A rendkívüli helyzet alatt módosított Házirend elérhető lesz a Honlapon is
  • Az elmaradt Búcsúztatások, illetve Szülői Értekezletek időpontjáról később adok tájékoztatást.

VIGYÁZZANAK MAGUKRA, VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

Üdvözlettel: Enyedy Ágota- óvodavezető