Bőrfestő Óvoda

SZÜLŐI ÉRTEKEZLET

Kedves Szülők!

Augusztus 25-èn 16.30-tól Szülői Értekezletet tartunk leendő óvodásaink szüleinek. Engedjék meg,hogy addig is pár szóban minden félreértés elkerülése érdekében egy pár információt megosszak Önökkel. 

Az óvodába lépés első napján, tehát szeptember 01-jèn NINCS szükségünk orvosi igazolásra arról,hogy a gyermek egészséges és közösségbe mehet, azt gondolom,minden szülő felelősségteljes döntést tud arról hozni, hogy gyermeke megkezdheti-e az óvodát. A beszoktatás alatt a szülő természetesen bejöhet az óvodába(lehetőség szerint egy szülő). Az induló két kiscsoport esetében kérjük majd a szülőket,hogy egyeztetve az óvodapedagógusokkal, szakaszosan történjen a beszoktatás,hogy egyszerre ne legyen benn minden szülő. Kérem Önöket,hogy az óvodába történő belépés után használják a fertőtlenítő készüléket vagy a csoporhoz tartozó mosdóban alaposan mossanak kezet gyermekükkel együtt és váltócipőben vagy zokniban lépjenek a csoportszobába. 
Köszönöm, hogy mindannyiunknak érdekében betartják az óvintézkedéseket. Örömteli, vidám éveket kívánok Önöknek és jó pihenést a hátralévő hetekre. 


Üdvözlettel: Enyedy Ágota- óvodavezető