Bőrfestő Óvoda

JELENTKEZÉS NYÍLT NAPRA


Kedves Szülők!
A zárás ellenére sem engedjük el az Önök kezét. A virtuális séta marad, csak a túravezetők személye változik. Amennyiben Trenka Hermina helyetteshez jelentkeztek, az Önök új vezetője Csernák Edina lesz, őt kell bejelölni MESSENGEREN. Ha Kovács Rita helyetteshez jelentkeztek, akkor az Önök új vezetője Szilvia Köteles lesz, őt kell bejelölni Messengeren. Ha az Óvodavezetőhöz, Enyedy Ágotához jelentkeztek, ott nincs változás. Köszönjük! 😊


Kedves Szülők!

A járványhelyzet miatt a nyílt napokat továbbra is csak online módon tudjuk megvalósítani. A honlapon lehet még jelentkezni a mellékelt Excel táblázatban megjelölt időpontokra. A monogramok mellett láthatják online kísérőjük nevét. Kérjük, hogy kapcsolatfelvétel céljából a virtuális sétát megelőző napon messengeren küldjenek egy rövid üzenetet: "nyílt nap/monogram/időpont".
Köszönettel :Enyedy Ágota Óvodavezető

Kedves Szülők!

Sajnos, a járványügyi helyzet romlása és a veszélyhelyzet várható meghosszabbítása miatt a jelentkezés ellenére a személyes beszélgetés és bemutatkozó csak online valósulhat meg. Igyekszünk átfogó képet adni és családközeli élményt nyújtani a lehetőségekhez képest is, ezért a foglalt időpontok maradnak. Minden változásról, a megvalósítás módjáról időben tájékoztatjuk Önöket. Figyeljék a honlapot. 

Az alábbi linken jelentkezhetnek:

https://docs.google.com/spread...

A jelentkezés az az alábbi módon lehetséges: 

A táblázatban, Önöknek szimpatikus, még szabad időpontra írják be magukat, de kérjük csupán monogramot használjanak, az Általános Adatvédelmi rendelet (GDPR) értelmében, hiszen az oda rögzített szöveget bárki elolvashatja, aki megnyitja a linket. 

További kérdések felmerülése esetén várjuk levelüket óvodánk email címére: borfestoovi@borfestoovi.hu

Várjuk Önöket szerettel!! :)