Bőrfestő Óvoda

Intézkedési terv!!!

Kedves Szülők! Kedves Kollégák!

Előre is elnézést kérek mindenkitől, de az embernek, felelős vezetőként pedig főleg, felül kell bírálni a saját döntéseit (is), még akkor is, ha ez egy demokratikus szavazás útján egységesen képviselt állásfoglalás volt.

Célom elsősorban mindig a gyermekek, kollégák és a szülők érdekeinek képviselete, a közös munka és az elégedettség, a szeretetteljes légkör. Nem gondoltam, hogy pár nap alatt ilyen drasztikus változás áll be, bár az ember már tényleg nem tudja, kinek, minek adjon hitelt érdemlő információt. De sajnos, a közvetített hírek elrettentőek.

Tudom, mindenki fárad, főleg lelkileg, és zavaró, ha mindennap más információ jön az óvodától,de ez kizárólag az én felelősségem.

Ezért arra kérem Önöket, Benneteket, hogy kicsit tartsunk még ki, nézzük meg, hogyan alakul a következő pár hét, és maradjunk továbbra is a megszokott beléptetési rendnél, az udvaron át történő, teraszos megoldásnál, minden csoport esetében, kivétel nélkül. Mindannyiunk egészsége mindennél fontosabb! Köszönöm a megértéseteket! Köszönöm a megértésüket!

Üdvözlettel: Enyedy Ágota-óvodavezető


Kedves Szülők! 

Sajnos, a járványügyi vészhelyzet miatt az eddigi intézkedési terv protokollján ismét kénytelen vagyok szigorítani, amely miatt az Önök részéről is nagyobb türelmet igényel az új eljárásrend. 2020. november 03-tól a szülők csak kívülről adhatják be gyermeküket a csoportszobák terasz felőli ajtáján keresztül. A főbejáraton áthaladva az udvarról megközelíthető a Bóbita,Vuk Szamóca, Méhecske, Süni, Babóca,Csiga csoport. A főbejárat kapuján át az udvarról megközelíthető a Szivárvány, Katica, Négyes-mèzes, Napocska, Maci, Tulipán csoport. A Jégpalota felől az oldalsó kiskapun keresztül az udvarról megközelíthető a Cica, Nyuszi csoport. A Pillangó (kiscsoportos) szülők bejöhetnek az épületbe átöltöztetni gyermekeiket. A Teknős (kiscsoportos) szülők szintén a főbejáraton át az udvaron keresztül a csoport öltözőjèig bekísèrhetik és átöltöztethetik gyermekeiket. A reggeli, délutáni ügyeletnèl figyeljék az óvodapedagógusok kiírásait. Lázmèrès a csoportszobákban lesz. Erre az intézkedésre azért volt szükség, mert jelenleg 6 csoportban történt megbetegedès, ahol szülő az érintett. Megértésüket köszönöm. 

Üdvözlettel: Enyedy Ágota óvodavezető